Testbeszéd, testbeszéd jelek, tréning

A testbeszéd a kommunikáció 93%-a. Nélküle lehetetlen más emberre hatni. Tanuld meg a testbeszéd titkos elemeit és kezdj el irányítani másokat anélkül, hogy tudnának róla!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egyszerű testbeszéd-tippek

2011.05.06. 22:30 csakbarat

Tévedés azt hinni, hogy csak szavakkal üzenünk környezetünknek. Rengeteg információt szerezhetnek rólunk mások úgy is, ha egy szó sem hagyja el a szánkat. Ennek ellenére sem vagyunk tudatosak saját testbeszédünket tekintve. A Vonzó Férfi ingyenes tanácsai segítenek abban, hogy pl. az alábbi esetekben jobban tudjuk kontrollálni testbeszédünket. Még több Vonzó Férfi tipp vár itt:

vonzoferfi-program2.png

Egy öltönyös férfi belép egy hotelbe, a szíve őrülten ver, a kezei izzadnak. Erre a pillanatra várt. Kevesebb, mint öt percen belül találkozik azzal a személlyel, aki élete legnagyobb lehetőségének a kulcsát tartja a kezében. A folyosó másik végén egy idősebb férfi figyeli őt.
A barátunk nem tudja, hogy leendő főnöke máris kialakított róla egy véleményt.

Ugyanebben a pillanatban, egy másik helyen egy férfi ül a pultnál. Mellette két nő iszogatja a koktélját. Minden szögből nagyon jól néznek ki. Keresztbe tett karcsú lábaikat kecsesen nyugtatják a széken, és a ruháik alig képesek eltakarni gyönyörű vonalaikat. A barátunknak kiszáradt a szája, forr a vére és huncut hormonok egy csoportja épp most jelenti be az agyának, hogy valami készül. Miközben közeledik a nőkhöz, az elméje próbálja kitalálni, mit kellene mondania, és mit lenne érdemes inkább rejtegetni.
Mindezek ellenére nem vette észre, hogy a lányok már meg is formálták a véleményüket róla, és nem a ruházata alapján.

A non-verbális kommunikáció mindenütt jelen van. Minden mozdulatban, minden lépésben, és igen, minden lélegzetben is. Az emberek a megjelenésedtől számított 20 másodpercen belül megítélnek. A véleményük 93%-a azon alapul, hogyan adod elő magad, és csak a maradék 7% függ attól, hogy éppen mit mondasz. A legtöbb nőnél kevesebb, mint 20 másodpercen belül eldől, hogy kedvel e vagy sem. Ez a 20 másodperc fogja jelenteni neked a következő egy percet, ami aztán a következő ötöt, amíg el nem érsz egy tisztességes flört-időtartamot.

Tehát ezt nem kéne elszúrnod.

Az emberek mindig méregetik a körülöttük levőket, hogy felmérjék, hol állnak a csatasorban, milyen a szociális helyzetük, és hogyan kellene ehhez alkalmazkodniuk?

Ez a cikk az emberiséggel együtt született szabályokról szól, annak érdekében, hogy eldönthessük, egy ember fontos-e közösségileg. Tartsd észben, hogy ezek a szokások nem változnak meg egy este alatt.  Minden nap minden órájában gyakorolod kell annak értelmében, hogy változtathass a magatartásodon.

Íme, a szabályok, amelyek a kommunikációd fejlesztését hivatottak elősegíteni:

Hanghordozás:

1.      Légy egy kicsit hangosabb a többieknél. Nem kell üvöltened, de egy kis plusz hangerő megteszi a magáét.

2.      Beszélj lassan, és tarts sok rövid szünetet. Férkőzz be a hallgatóid elméjébe, és hagyj jeleket. Ne maradj észrevétlen.

3.    A hanglejtésednek és hangszínednek a mellkasodból kell jönnie, nem az orrodból. Ez egy hosszú téma, de tartsd észben, hogy a tested különböző részei különböző frekvenciájú rezgéseket képesek kibocsátani.

4.      Legalább két hangszínt használj. A monotonitás a beszélő halála.

 Nem elég tudnod, hogy mi a helyes stratégia, fontos, hogy a gyakorlatban, kudarcok és sikerek hullámvasútján fejleszd ki tökéletes és hatékony verbális és non verbális kommunikációs kompetenciádat.

A Vonzó Férfi Program ebben megadja a szilárd alapokat.

Bővebb információkat találsz itt: 

vonzoferfi-program2.png

komment

Címkék: jelek body language testbeszéd rejtett testbeszed

süti beállítások módosítása